Hög kvalitet ger hög säkerhet och en trygg lekmiljö för barnen och deras föräldrar. Vi producerar på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitet och leveransprestanda i fokus. Ett lekområde måste alltid anpassas efter antalet besökare. En hög besöksfrekvens medför ett högt slitage och slitaget påverkar säkerheten. Våra slitstarka produkter är av mycket bra kvalitet. Det skapar både hög säkerhet och bidrar till att lekområdet håller sig snyggt och fräscht. Vid konstruktion av lekplatser strävar vi efter att skapa balans mellan säkerhet och utmaning. Dessutom tar vi alltid hänsyn till de regler, standarder och direktiv som gäller.

Allt material som används i våra produkter är nytillverkat och gjort med kontrollerade råämnen. Vi har en stor flexibilitet och brett utbud gällande vårt grundmaterial och kan sömlöst blanda ingående komponenter av olika material, oavsett om det är rostfritt stål, metall, gummi m.m. Våra produkter är enkla att rengöra och levereras alltid med en skötselanvisning för bästa underhåll.

Det ger lekmiljön en kvalitetskänsla med en skön känsla.

Besiktning av lekplats

Innan leverans till kund genomförs grundliga tester på produkten för att vi ska vara säkra på att den lever upp till vår höga standard. Fallskyddstester, HIC, genomgörs i våra produktionslokaler, men kan även utföras på plats hos kund.

Läs mer om fallskydd och säkerhetsgolv.

"Konstgräs"
"Filt"
"Olika tyger, kapellväv, bävernylon osv"
"Armerad slang"
"Spegelämne i plast"
"Plexiglas"
"Glasfiber armerad plast"
"EPDM gummigranulat svart"
"EPDM gummigranulat blått"
"EPDM granulat grönt och gult"
"rep av naturmaterial"
"Rep syntetiskt"
"Aluminium"
"EVA Foam"
"EVA Foam"
"EVA Foam"
"Material som vi jobbar med"
 • Service och personligt bemötande


  Vi har en direkt och personlig kontakt med våra kunder eftersom det ger ett nära och smidigt samarbete. Vi finns med hela vägen under projektet - från idé till färdig installation – det ger både hög tillgänglighet och servicenivå.

 Kontakta vår support här.

  Erfarenheten och kunskapen är Rodecos största styrka.

  Lekplatsbesiktning

  Se till att sköta och underhålla din lekplats så att risken för olyckor kan förhindras. Det är du som är driftsansvarig eller ägare till lekredskap som är ansvarig.

  Rodecos serviceavtal